Mladoletne osebe-vedenjske težave

V primeru obstoja indicev o deviantnem obnašanju mladoletnika, lahko ugotovimo vzroke in vam pomagamo

V današnji družbi se srečujemo z deviantnimi pojavi tudi v šolah in vzgojnih institucijah. Neredko so mladoletne osebe žrtve groženj, izsiljevanj ali zapadejo v družbo, ki ne vpliva pozitivno na razvoj mladoletne osebe. Detektiv lahko diskretno preveri v kakšni družbi se zadržuje vaš otrok, kje se giblje, s kom se druži. Ugotovimo, če so v družbi prisotna morebitna mamila, alkohol, kraje, nasilni posameznik. Opravimo lahko tudi preliminarni test na prisotnost skorajda vseh prepovedanih substanc v telesu. Test zazna vrsto prepovedane substance.

Detektiv v primeru soglasja staršev ali oskrbnikov, opravi tudi preliminarni test (NIK test), kateri prepozna vrsto prepovedane substance. NIK testi so namenjeni za hitro prepoznavanje substanc, za katere se sumi, da so prepovedane droge. NIK testi z barvnimi reakcijami v večini primerov omogočajo preliminarno identifikacijo najpogostejših prepovedanih drog. Vsak test vsebuje določene kemikalije, ki se nahajajo v hermetično zaprtih ampulah, posamezen test pa vsebuje enega ali več reagentov, ki ob prisotnosti prepovedane droge dajo določeno barvo ali zaporedje barv. Po predvideni barvni reakciji lahko z visoko stopnjo verjetnosti domnevamo, da je v spornem vzorcu droga. Teste opravimo diskretno.
 
Diskretno vam pomagamo tudi v primeru, da sumite mladoletno osebo domačih kraj ali tatvin, denarja, ali drugih vrednostnih predmetov, saj detektiv diskretno nastavi past za domače tatove in ugotovi, ali je morebiti mladoletna oseba dejanski storilec teh dejanj.